torsdag 12. mai 2011

litt ta kvart - og mest om hund ja :-)

I påska flytta Saga til forvertane Per og Ingunn i Fosnavåg - veldig glad for at dei melde si interesse som forvert-dei har erfaring med rasen og det er kort vei til Fosnavåg så vi får holde kontakta :-) Dei kom på treninga i hundeklubben forrige tirsdag og det var tydelig at Saga hadde funne seg til rette ilag med si nye familie - kjekt å sjå og litt trist også å måtte gi henne fra seg men fornuften måtte berre tale ja :-) Vi gleder oss til å ta henne med på si første utstilling på Oppdal i juni, der blir kanskje to av brødrene hennar også, skal bli moro å stille bouvier igjen !

9-10.april reiste Linn, Ingrid og eg til Bergen på NKK utstilling, der tok Glittra certet og vart beste tispe, Priscilla vart nr. 2 , veldig artig !! heldigvis kunne Ingrid trå til og hjelpe til å stille , og Glittra vart NUCH.

Påska starta med brukshundkurs med Cathrine Sallup som intruktør på Averøya, Hilde stilte med kost og losji og vi hadde ei topp helg som vi gjerne må gjenta, alltid noke å lære og ta med vidare.

Trivelig og blid gjeng til tross for at det regna på tvers søndagen :-)

Heldigvis kom været seg lenger ut i påskeveka. Vi fekk oss en siste skitur i slush på Strynefjellet og drog vidare til Lovik camping der turane vart utført uten ski , bl.a. til Tjugen sæter ilag med mi mor, Anders, tante Berit og onkel Reidar, kjempekjekt turfølgje !

Hilde sende bilde av Bork etter klipp hos hundefrisør Torhill - ikkje noke å utsette på den frisyra :-)

Årets "event" i hundeklubben er når Ellinor og John-Ketil kjem til Ørsta og tek oss i lære :-) Vi er alltid heldig med været !!! og det blir ALLTID ei lærerik og flott helg , så lenge dei orker å kome hit vil vi nok halde på denne tradisjonen ! Priscilla er eit naturtalent som tek det eg vil trene med henne på strak arm og då er det greit å få innlæringa riktig først som sist, Gaya blir faktisk 6 år i år så av henne kan eg visst begynne å KREVE at ho jobber for meg og ikkje omvendt seie Ellinor og då e det nok slik...:-)

Sjekk den ballføringa !!!


Sist helg tilbrakte vi på Muri camping i Valldal. Der gikk vi tur på Bedringens veg :-) og det trur eg hjelpe meg litt no etter tur til Bergen i går og fjerning av litt overflødig ballast.
No ser vi fram mot en lang fin vår og sommer med utstillingsturer både hit og dit, treningssamlinger med Norske redningshunder og bobil-ferie til Danmark og Sverige (har fått snike inn ei utstilling der også gitt !! )

1 kommentar:

  1. Alltid koselig å lese bloggen din Hildegunn. Gleder meg til litt mer aktivt hundeliv (enn 9 herlige valper). Ha en fin helg.

    SvarSlett