tirsdag 31. mai 2011

Trondheim Hundefestival 2011

Med ikkje særlig lovende værmelding pakka vi bilen for ei sannsynligvis "fuktig" helg på Støren men som det er med mykje, været vart mykje bedre enn anntatt, litt regn på lørdag og søndag skein sola. Temperaturen var rundt 7-8 grader så ingen sommer da men ......Idrettsparken på Støren er eit flott område med godt stelte grasbaner som tåler ei regnskyll uten at der blir store innsjøer :-)


Hundefestivalen er eit stort arrangement, trur det var ca. 1800 hunder påmeldt fordelt på to dager ......Litt av en jobb å holde orden på alt ihop !! og jammen var det ikkje same damene her som på Lagotto-spesialen som sat med hovedansvaret og har lagt ned en stor jobb både i forkant og heile helga , en honnør til desse for ei som alltid vel gjennomført utstillingshelg !!

Eli og Hanne-Berit på bildet her og i tillegg Liv legg ned eit stort arbeid ja !

Roar Brurok "speakeren" er fast kommentator i store ringen, han kan mykje om dei forskjellige rasene som han deler med publikum og gjer ein flott jobb :-)


Tispe-ringen der Glittra vart beste tispe begge dagane :-) Pricilla vann si klasse begge dager og vart tredje beste tispe både lørdag og søndag med res.cert. Siden begge mine fekk CK og skulle i ringen samtidig stilte Per-Johan på bildet her sporty opp og stilte Priscilla for meg - så bra å kjenne slike !! :-) Det siste Roger kan tenke seg på denne jord er å gå i ringen med en hund !! Slik er det berre !!


Glittra BIM og Chico BIR på lørdagen.


Skjervtorpet's Acci Ce`Zanne til daglig "Baffi" gjorde reint bord begge dager : BIR og BIG 1 både lørdag og søndag OG BIS 4 på NSBK sin spesial søndag, stor gratulasjon til Torhill og mamma Gaya for en flott hund !


Dommer Marie Butler fra Irland hadde i anledning været iført seg dette kostymet men Baffi let seg ikkje affisere av slike snodige greier :-)

BIS-ringen NSBK spesialen.


Base-camp :-)


Glittra BIR og Chico BIM på søndag og Glittra plassert som nr. 3 i gruppefinalen.


Vi drog heim vel fornøgde med helga søndag ettermiddag og neste år er vi på plass igjen om vi lever og fortsatt har hund :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar