mandag 23. mai 2011

Litt fra Lagottospesialen 2011 på Hunderfossen

Tilsammen 47 hunder fordelt på 19 hanner og 28 tisper og 5 valper var påmeldt til årets spesial. Siste finpussen vart gjort på formiddag før avreise av dei to frøknene som vi skulle stille : Glittra og Priscilla
Vi ankom campingen på Hunderfossen som vanlig altfor seint- 21.30 , og det tek ein time å "rigge" seg på plass vi hadde heldigvis lufta hundane på Strynefjellet og ete middag på Bismo :-) På Hunderfossen var det som vanlig kald vind så dunjakkene vart tatt i bruk umiddelbart, det er i grunnen ei heilårsjakke på denne kanten av verda !!
Laurdag skein sola fra skyfri himmel nokre timar og vi var faktisk utrulig heldige med været heile helga, regnet kom ikkje før vi var ferdige med utstillinga på søndag - flaks !!
Aktivitetane vi har å tilby på laurdag er for einkvar smak: Trøffelsøk, klippekurs, ringtrening, rebusløp, barn og hund, konkurransen i beste hode, beste pels, beste bevegelser og ikkje minst hundesprint , det siste engasjerer absolutt alle !!

Mesteparten av hundane vi såg var av rasen lagotto men der sneik seg inn et par-tre andre raser slik som denne som Hege bokstavelig talt kom dragande med i konkurransen beste bevegelser - den kunne umulig vinne der for den hadde for å sei det rett ut: INGEN bevegelser :-)

Ringtrening med Siv.

Laurdag kveld var det felles grilling med god mat og god drikke , et lystig lag med utveksling av meiningar om både det eine og det andre men mest om hund naturligvis :-)

Søndag var alle tidlig på beina og sat spenna klar ved ringen 09.30 , valpane var først i ilden, Didi på bildet her var med eigar Torhill på si første utstilling såå søt og kjekk !!


Ei glad og fornøgd Kari med beste valp og dommer Tino Pehar.

Dommer Tino holdt oss lenge i spenning om kven han ville la bli 1 og 2 av desse flotte hannane :-)


BIR og BIM Lagottospesialen 2011.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar