torsdag 3. februar 2011

Og slik går no daganj .........

Mitt beste kjøp ever må vel være Sarva joggesko med pigger !! Dei kan brukes overalt der det går an å gå slik vinter som vi har hatt med livsfarlig føre på veiane og hardtrakka spor i skogen og f.eks. opp i Skåla. Dit går vi 2-3 gonger for veka for å holde oss i form både to og firbeinte :-) God trimtur !!

Vi gleder oss veldig til snøen forsvinn , drittlei av vinter !! men lite anna enn å gjere det beste ut av det og på søndag var vi på skitur på Krøvelseidet, fantastisk flott føre der en kunne gå utafor løypene :-)


Vi hadde oss ei bittelita treningsøkt før helga, ikkje lett å finne verken motivasjon eller plass det går an å bevege seg sånn nokenlunde normalt på men der traff vi to artige ungdomma, dei e godt igang med innlæring ta alt mulig rart og blir nok to supre ekvipasja etterkvart:
Mikkel her trener på å holde munn - eller?? - muligens det va noke anna han og Ingrid trente på...
og Loke følge nøye med , kanskje han skal lære det samme ???

Lille Pricilla er en artig hund å trene med - kjempetalent - neste veke skal ho HD-rtg. og vi krysse fingre !!! for at ho e HD fri og skal fortsette å bu her :-)


Valpekassa er på plass, den er sikkert en av Norges største men må være slik at vi kan bruke den heile tida. Idag har Johannes og lagottotuppene inspisert den og funne den ok :-)

I mårgå kjem nye (brukt) bilen, blir liiitt spennende å sjå om eg får heile bølet inn i bak............
Og i mårgå flytte Gaya og eg inn på føde og barselavdelinga.....virke ikkje som noke e på gong her enda men i løpet ta helga ......Håpe alt går fole greit :-)

1 kommentar:

  1. ja det var en rejäl valpekasse.......bara att hoppas du får så många valpar så den fylls upp åxå.......hihi!!! Här följer jag med spänning Gayas valpning.........du får uppdatera på facebook under valpningen.......kryssar fingrarna!! Lycka Till......( jag tror det blir 10 st hos dig med.....) Annette

    SvarSlett