mandag 20. juni 2011

Litt ta kvart og Oppdal-helg ..........

16 juni vart Gaya bestemor til et kull på 10 valper i Sverige, pappa er Aramis fra A-kullet, http://www.elitbreed.se , artig :-) Men Gaya er absolutt inga rolig bestemor men tvert imot ei dame med mykje futt heldigvis ! Og det håpe eg vare i mange år enda !!

Fikk koselig mail fra Birgit og Viirko oppe i nord, Viirko er også fra A-kullet, her er litt av mailen ho sende :
Vi var på kadaversøk-kurs igjen i dag og vi skal gå tilsyn 4 uker i sommer. Det er jo utrolig flott; 4 uker betalt jobb med hund ute i terrenget og nyttig sannsynsligvis ! Viirko er vanvittig flink rett og slett. Han jobber rolig og konsentrert, veldig sjølstendig, men har likevel kontakt (jeg har ham i sporline) og han finner alt, bare han har riktig vind. Jeg er imponert over ham. Han fant lam som var senka ned i vann og lam som var begravd i gjørme, og han syns det aller artigste er sjølve jobben. Når kadaverne er funnet bryr han seg ikke om godbiter eller om kadaverne noe særlig - han bare markerer såvidt, logrer litt når han får ros og legger ut på ny jobb ! Han gikk både på overvær og blodspor - sikker som bare det. Den store utfordringa er å få ham til å jobbe på kadaver når det er levende sau i området !
Riktig god sommer og gi Gaya en klapp fra meg - flott sønn hun har laga til meg !

Det har vore ei innhaldsrik og kjempekjekk helg med 2-dagers utstilling på Oppdal ilag med supre venninner. Vi budde på Oppdal Gjestetun og som vanlig vart det mykje godt prat, god mat og drikke og for lite søvn :-) Det vil sei : akkurat slik ei vellykka hundehelg skal være. Resultata i ringen var det heller ikkje noke å seie på, jubelen stod til himmels meir enn ein gong !!! Kjekkast for meg var naturligvis at Bork fra Gaya sitt B-kull gikk hen og vart utstillingens 4. beste valp på lørdag - og vant gruppa gjorde han også på søndag men ikkje plassert i bis-ringen denne dagen.


Hilde og Bork BIR begge dager og Hildegunn og Saga BIM begge dager.
I tillegg gikk Hilde og Baffi (fra Gaya sitt A-kull) lydighetskonkurranse i Kristiansund på lørdagen og vant LP1 klassen med 176,5 poeng , STOR gratulasjon til henne med flott resultat , supert at hundane får vist at dei kan bli brukt både til det eine og andre !!!


Biko , bror til Bork og Saga kom fra Trondheim og stilte seg ut på lørdagen ilag med Katharina , han er ein trivelig og artig kar :-)


Ikkje berre berre å få en yrende vill Saga til å vise seg i ringen !!


Biko i farta....


Ingunn med Odin og Linn med Linnsi var superfornøgde med flotte plasseringar i valperingen :-)


Torhill med Chico BIR og Glittra BIM på lørdagen, Priscilla Exellent begge dager, ho fikk supre kritikker men kunne vært litt høgre på beina .... Liv syns ho var passe, ho rekk jo fint ned sa ho :-)


Ingunn hadde for anledninga ordna med "ordntli" glass å drikke ta :-)

Kjekt også å være heime igjen å få vår daglige tur og når sola skin som idag har ingen imot eit bad og spesielt Priscilla og Gaya er gode til å svømme :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar