tirsdag 28. juni 2011

Bobil-tur til Kalvåg i Bremanger- det gode liv!!

Med utsikte til i det minste oppholdsvær lørdag og litt av søndag tok vi turen til Kalvåg fredag. Ferje Stårheim-Isane og på tildels veeeldig smal veg til Kalvåg- nesten ikkje ett-felts vei engang alle stader.....


Heldigvis lite motgåande trafikk !!
Vi fekk ei topp helg ilag med Magni og Magnar, sola skein av og til og null nedbør men naturligvis kald nordavind på kvelden men ka gjer no det?? vi har med dunjakke og pledd så ingen problem med å sitte ute og nye dei lyse fine kveldane vi har no parkert heilt i sjøkanten :-)

Såg at innehaver ta campingen vart liiiitt skeptisk då han såg 4!!hunda....raskt ute med info om at det var bandtvang heile året og saue overalt og han so eigde dei kunne finne på å skyte hundane om nødvendig.... Vi e no vant med sau overalt og sleppe naturligvis ikkje lause hundane der det er fare for slike firbeinte og hundane er veldig vant til å være på tur så dei oppføre seg som alltid veldig bra. Hadde en liten nabo (kinesisk nakenhund) som stort sett gikk laus- iført silkebukse og dongerioverdel og han bryska seg litt og kom et par gonger rusande for å skremme men trur faktisk ikkje våre hunda la merke til den lille illsinte i det heile .
Mange fine turer å gå her ute, og utsikta utover øyane og havet var fantastisk flott !! Vi rakk både det og fiskesuppe med hvitvin til lunch på bryggekanten på Knutholmen, grilla og kosa oss på kvelden og naut den gode havlufta :-)


Søndag pakka vi tølene og tok ferja til Måløy og vidare ut mot Kråkenes fyr !! det e no en flott plass - meeen å kjøre dit med stor bobil e absolutt ikkje å anbefale !! min bremsefot gikk seg iallefall varm ! heldivis var eg berre passasjer og at vi fant en plass å snu er vel meir som et under, var glad vi kom oss derifra og vidare til Refviksanden og kunne nyte dagen litt der før vi dro heim !!

I helga hadde Anne-Kirsti og Tzaro (fra Gaya sitt b-kull) sin debut i utstillingsringen på Saltenutstillinga, der gikk dei hen og vart 2BIG begge dager- ingen dårlig start !!!


Vi gleder oss til fortsettelsen !!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar