onsdag 23. februar 2011

Og dagane går ................

Vi har hatt et fantastisk flott vintervær siden sist og hatt mange fine turer ute i SOLA !!
Gleda var stor da beskjed fra kennelklubben kom om at Pricilla fikk diagnosen HD-fri !! Når en driv oppdrett er dette en av dei tinga som må være i orden- pluss en del andre ting også naturligvis :-)
Valpane har fått auge men ikkje særlig godt syn enda , når vi lager klikkelyder se vi at mange av dei løfter seg opp og lytter- artig :-) Neste veke blir det nok stor forandring i valpekassa- fram til no har døgnet bestått av mat/søvn og finne varme fra kvarandre eller mor.
Gaya har fått seg et lite feltsøk i skogen siste to dagane-lite aktivitet på henne denne tida- slik skal det no også være men ser at ho ikkje stresser like mykje med å kome seg inn på valperommet etter luftetur. Så artig å sjå kor GLAD ho vart då ho forstod at vi skulle gjere noke på turen, stod berre å trippa etter å kome igang å søke og hoppande glad for ball og belønning :-) kjekke hunden min !!!
Forhåndsregistrering av kullet skal snart sendes inn og valpekjøperane er i full gang med å finne navn - mykje god fantasi ute å går ja :-) Til neste helg kjem første valpekjøper for å sjå, så kjekt å ha mange å dele spenninga med om kor forskjellige dei kjem til å bli og kven som passer til kven. Håper alle blir godt fornøgde.
Søndag gikk vi i "lang kø "på Åmskaret :-), mange som fekk lyst å ta turen ut i sola ja, det har vore en laaaaang vinter ...... Leander fant fort ut at slalåmski er det han liker best ! men heimturen vart veldig bra med ingen motbakkar :-) og Glittra var den heldige som vart trekt ut til å få bli med på denne turen, litt begrensa kor mange hunder en kan dra på i slikt et folkehav :-)


I går var vi på tur på Krøvelssætra ilag med Elica og Sølvi , to og firbeinte storkosa seg i fineværet :-)
Til helga blir det Kynologi-kurs på Skei i Jølster så då skal Roger ha eneansvaret for gjengen her hihi, han har bedt om grundig BRUKSANVISNING ! Han må nok flytte inn på overvåkningsrommet og det er under stor tvil han har sagt ja til dette. Snilt gjort :-)

1 kommentar:

  1. Veldig koselig å lese. Må være spennende med valper - hvordan de blir og hvem som skal ha de.
    Kos deg på kurs!

    SvarSlett