onsdag 9. mars 2011

Fortsatt vinter @@####!!!!!!!!!!!

Idag snør det igjen ........
Forrige veke hadde vi nokre fine dager med sol og kald netter slik at en kunne komme seg et stykke på vei på beina på snø som bar :-)
Blant anna hadde vi en flott tur til Dinglavatnet ilag med Sølvi og Elica, fantastisk fint !!


Yllegårdens Glittra.

Vi har hatt mange valpebesøk, bl.a. kom Heidi og Charlotte heile vegen fra Lillestrøm på lørdag for å sjå valpene og dro herfra med ønske om at den eller den skulle få flytte til Lillestøm om 28 dager :-) Det er litt tidlig enda å sei kor forskjellige dei er, og det er viktig at riktig valp kjem til riktig eier :-)


Leander og hanne 2.


Johannes syns dette var en artig gjeng :-)

Gjengen veks og utvikler seg fort , så snart dei merker vi er i rommet kjem dei seg opp på enda litt ustøe bein og vil sjekke kva som skjer og ha oppmerksomhet. Kvar morgen etter at valpkassa er rydda og vaska og dei har fått mat og er fulle av futt sit eg i valpekassa ilag med dei mens dei kjemper om mi oppmerksomhet, så artig å sjå kor godt dei likar å bli styra med !! :-)

Gaya har begynt å ta med "medbrakt" mat ........ stakkaren forstår vel at ho ikkje har nok melk til dei lenger og trur ho må spe på med noke - rart ho ikkje forstår at dette ikkje er nødvendig siden eg gir dei valpefor 4 gonger pr. dag ??!! Og et par av dei møter opp til ALLE måltid !!!


hanne 1


hanne 3


hanne 4

Hanne 5

På mandag kjem min mentor i bouvieroppdrett og tek ei runde på eksteriøret på gjengen, skal bli artig å høre - har gjort meg opp nokre egne tanker om dei forskjellige, fint å få fasitsvara fra en som har holdt på med rasen i en mannsalder !!

Forsøkte å ta bilde av alle i dag, ikkje på en gang naturligvis, det ville være altfor optimistisk , ikkje alle bilda like bra men en ser no litt.


hanne 1, 4 og 2.


Tispe 2 og 1

Hanne 3 og 5

Då ber !!! eg om mildvær og meir varme framover ! Iallefall fra neste helg kunne det vore flott om været vart slik at gjengen fikk være litt ute - alle nye erfaringer dei gjer no framover er gull verdt ! :-)

1 kommentar:

  1. Hei Hildegunn! Var koselig å komme til deg å se på valpene og en kjempegod middag :-) Liker Fortsatt Hanne 3 og 5 :-) Klem fra Heidi Elvang fra Aurskog.

    SvarSlett